Καλώς ορίσατε στο επίσημο φορουμ/site της Cr4zYw0rLd γιατί όλοι έχουμε κάνει τα τρελά μας
 
ΦόρουμΠόρταλΗμερολόγιοΣυχνές ΕρωτήσειςΑναζήτησηΚατάλογος ΜελώνΟμάδες ΜελώνΕγγραφήΣύνδεση

Μοιραστείτε | 
 

 Κανόνες Φορουμ

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Cr4zy4Deaths
Admin
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 18
Ημερομηνία εγγραφής : 27/05/2011
Τόπος : Αθήνα

ΔημοσίευσηΘέμα: Κανόνες Φορουμ   Κυρ Μάης 29, 2011 12:00 am

ΚΑΝΟΝΕΣ ΦΟΡΟΥΜ

Με την εγγραφή σας στο φόρουμ της συντεχνίας Cr4zYw0rLd αποδέχεστε τους ακόλουθους Κανόνες, καθώς και τους γενικούς Όρους & Διατάξεις.

*Σημείωση : Οι Κανόνες πιο πολύ είναι τυπικοί,για την καλή ροή του φορούμ,αν δεν γίνει και ένας από τους παρακάτω(πιο πολύ όχι και τόσο σημαντικός)δεν χάλασε και ο κόσμος Cool

Αυτοί οι κανόνες μπορούν να αλλαχθούν, επεξεργασθούν, και να προστεθούν άλλοι ανά πάσα στιγμή.
Είναι δική σας ευθύνη να είστε ενημερωμένοι για αλλαγές.


Κάθε προσβολή εναντίον των κανόνων του Φόρουμ (των γενικών κανόνων που παρατίθενται εδώ αλλά και των ειδικών κανόνων του κάθε υποφόρουμ) μπορεί να οδηγήσει σε προειδοποίηση. Υποκίνηση για ανατροπή/παραβίαση των Κανόνων Φόρουμ, Παιχνιδιού και των Ο&Δ (Όρων και Διατάξεων) δεν επιτρέπεται. Οι διαχειριστές των Φόρουμ έχουν το δικαίωμα να μπλοκάρουν λογαριασμούς στο φόρουμ και ίσως και μέσα στο παιχνίδι και το IRC σε ειδικές περιπτώσεις.
Η ερμηνεία των κανόνων εναπόκειται στην ομάδα του Φόρουμ.


1. Λογαριασμοί, Προειδοποιήσεις και Αποκλεισμός

1.1 Κάθε χρήστης δικαιούται να εγγραφεί και να χρησιμοποιεί έναν λογαριασμό. Πολλαπλές εγγραφές και χρήση αρκετών λογαριασμών μπορεί να οδηγήσει σε αποκλεισμό όλων των λογαριασμών.

1.2 Όταν ένας χρήστης έχει 3 προειδοποιήσεις μέσα σε διάστημα 3 μηνών, θα αποκλείεται από 1 ημέρα έως και 2 εβδομάδες, για διάρκεια, ανάλογη της σοβαρότητας της παράβασης. Η παράκαμψη του αποκλεισμού με τη δημιουργία δεύτερου λογαριασμού δεν επιτρέπεται. Αν ένας χρήστης έχει αποκλειστεί πολλαπλά αλλά εξακολουθεί να παραβιάζει τους κανόνες, τότε μπορεί να αποκλειστεί μόνιμα, ανάλογα το ‘βάρος’ των κατά καιρούς παραβιάσεών του.

1.2.2 Απαγορεύεται ρητά η χρήση λογαριασμού άλλου χρήστη από αποκλεισμένο ή μη εκ του φόρουμ χρήστη. Σε τέτοια περίπτωση θα αποκλείεται και ο δανεικός λογαριασμός.

1.3 Σε ακραίες περιπτώσεις η εσκεμένης πρόκλησης είναι πιθανό ένας Χρήστης να αποκλειστεί χωρίς να έχει αρκετές προειδοποιήσεις.

1.4 Απαγορεύεται η επεξεργασία μίας απάντησης μετά την είσοδο προειδοποίησης (αυτό σημαίνει το να απομακρυνθεί ή να επεξεργασθεί η προειδοποίηση) είναι ενάντια στους κανόνες και μπορεί να οδηγήσει σε περαιτέρω προειδοποίηση.

1.5 Οποιοσδήποτε απόπειρες παράκαμψης αποκλεισμού, δεν επιτρέπονται. Αν δεχτήκατε προσωρινό αποκλεισμό και προσπαθήσετε να το παρακάμψετε με οποιοδήποτε τρόπο (αλλαγή ΙΡ, αλλαγή mail, δημιουργία νέου λογαριασμού, χρήση λογαριασμού άλλου χρήστη, κλπ), θα οδηγήσει σε μεγαλύτερους ή και μόνιμους αποκλεισμούς.

1.6 Σε εξαιρετικές περιπτώσεις πολλαπλών και σοβαρών παραβιάσεων, είναι πιθανό να αποκλειστείτε και από το παιχνίδι. Αυτές οι σπάνιες περιπτώσεις θα συζητούνται μεταξύ της Διαχείρισης Φόρουμ και της Διαχείρισης Παιχνιδιού.

1.7 Ψευδώνυμα (Usernames)
Δεν επιτρέπονται προσβλητικά, ρατσιστικά, ξενοφοβικά, σεξουαλικού περιεχομένου, εθνικιστικά κλπ ψευδώνυμα. Επίσης δεν επιτρέπονται ψευδώνυμα που σκοπό έχουν να παραπλανήσουν (παράδειγμα: GΟper, Support κλπ) αλλά και η χρήση ψευδωνύμων GO και εν γένει μελών της Ομάδας του Metin2, έστω και ελαφρώς τροποποιημένα (πχ. Cauchemar_)και γενικότερα οποιαδήποτε προσπάθεια κατάχρησης της ταυτότητας μέλους της Ομάδας Διαχείρισης.

1.8 Τα μέλη της συντεχνίας και οι επισκέπτες του φορουμ
Μπορείτε να στέλνετε emails και μηνύματα για νέα μέλη και συμμετοχές στην συντεχνία,κάθε μέλος του φορουμ και μελος της συντεχνίας έχει(ανάλογα τον τομέα)τα ανάλογα δικαιώματα,ο επισκέπτης σε κάποια θέματα λογικό και να έχει διαφορετικά δικαιώματα,από όλους παρακαλώ να τηρούνται οι κανόνες.

2. Συμπεριφορά στο Φόρουμ

2.1 Περιεχόμενα και υπερσύνδεσμοι με υβριστικά, ρατσιστικά, ξενοφοβικά, σεξουαλικά, σεξιστικά, εθνικιστικά, πορνογραφικά, πολιτικά ακραία, ανήθικα,προσβλητικά και λέξεις κρυμμένες με αστεράκια ή αλλα σύμβολα, ακόμη και στοιχεία που μπορούν να παραβιάσουν νόμους απαγορεύονται.

2.1.2 Δεν επιτρέπεται επίσης η αναφορά keys, hacks, cracks ή άλλων πραγμάτων παράνομης φύσης καθώς και αναφορές σε ιδιωτικούς servers. συμπεριλαμβανομένων σελίδων για παράνομο downloading και "warez". Η συζήτηση για τέτοια αντικείμενα θα οδηγήσει σε απευθείας προειδοποίηση και κατά περίπτωση, ίσως και σε άμεσο αποκλεισμό.

2.2 Απαντήσεις σε θέματα που δεν έχουν σχέση με το θέμα (ΣΠΑΜ/Εκτός θέματος) είναι ανεπιθύμητα και μπορεί να οδηγήσουν σε προειδοποίηση. Εξαίρεση αυτού αποτελεί ο τομέας Σπαμ.

2.3 Δεν επιτρέπεται ο Back-seat συντονισμός. Αυτό περιέχει απαντήσεις με μόνο στόχο να καταδείξουν παραβίαση των κανόνων του φόρουμ ή μέρος αυτών . Αν θέλετε να παραπονεθείτε για σπάσιμο των κανόνων, χρησιμοποιήστε την "Αναφορά". Εναπόκειται στην ομάδα του φόρουμ να επιβάλλει τους κανόνες, όχι στους χρήστες.

2.3.1 Επίσης δεν επιτρέπεται να ποστάρετε Screenshots ή Video υπονοώντας ότι κάποιος έκανε κάτι παράνομο αλλά ούτε και συνδέσμους που οδηγούν σε τέτοια Screenshots ή Video. Εξαιρούνται ποστ των μελών της ομάδας, λόγω έρευνας ή ανακοινώσεων/ειδοποιήσεων. (Πχ. Λίστες Αποκλεισμού) Για οποιαδήποτε καταγγελία απευθυνθείτε στον αρμόδιο Χειριστή Παιχνιδιού μεσω e-mail ή ΠΜ.

2.4 Βρισιές, προσβολές ή προσβλητικά υπονοούμενα εναντίον άλλων χρηστών ή του προσωπικού και ακατάλληλη γλώσσα τιμωρούνται σε όλο το Φόρουμ.

2.5 Η ομάδα του Φόρουμ έχει το δικαίωμα να λογοκρίνει, να κλειδώνει και να μετακινεί θέματα. Αυτό θα εμφανίζεται στο σχετικό θέμα. Ποστ σε ολόκληρο το φόρουμ που χαλάνε το layout της σελίδας θα τροποποιούνται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και ενδέχεται να λάβουν προειδοποίηση.

2.6 Η έναρξη ενός θέματος που έχει ήδη κλειδωθεί δεν επιτρέπεται. Αν επιθυμείτε να απαντήσετε ζητήστε από τον Συντονιστή που το κλείδωσε να το ξανανοίξει. Αν ο Συντονιστής αρνηθεί ακολουθήστε την ιεραρχία.

2.7 Η διαφήμιση και η χρήση υπερσυνδέσμου σε άλλο παιχνίδι browser που δεν ανήκει στην Cr4zYw0rLd, δεν επιτρέπεται σε όλο το Φόρουμ. Υπερσύνδεσμοι που οδηγούν σε παιχνίδια με στόχο την καταμέτρηση επισκεπτών δεν επιτρέπονται,μόνο στην κατηγορία σπαμ.

2.8 Η γλώσσα του Φόρουμ είναι η Ελληνική και μόνο. Τα Αγγλικά επιτρέπονται μερικώς (για παράδειγμα η χρήση λέξεων που δε μεταφράζονται), αρκεί να μην χρησιμοποιούνται με βρισιές ή/και μειωτικά σχόλια.
Τα greeklish δεν επιτρέπονται σε όλο το φόρουμ
.

2.10

2.11 Αιτήματα για ξεμπλοκαρισμό λογαριασμών στο παιχνίδι δεν επιτρέπεται να σχολιάζονται σε όλο το Φόρουμ. Παρακαλείστε να έρθετε σε επικοινωνία με τον GM που σας μπλοκάρισε μόνο μέσω Προσωπικού μηνύματος, e-mail, ή IRC ή μπορείτε να επικοινωνήσετε με το email harrygun_007@hotmail.com για περαιτέρω πληροφορίες και ερωτήσεις.

2.12 Το σπαμ emoticons και εικόνων δεν επιτρέπεται λόγω του ότι μπορεί να επιβραδύνει τους υπολογιστές κάποιων χρηστών. Μέγιστος αριθμός επιτρεπόμενων emoticon ανά ποστ (συμπεριλαμβανομένων των μηνυμάτων σε παράθεση) είναι 10. Παρακαλείστε όμως να χρησιμοποιείτε λιγότερα. Αυτό ισχύει σε όλο το φόρουμ.
Ποστ που περιέχει μόνο emoticons (και δεν είναι στο υποφόρουμ Σπαμ(όριο 10)), θα θεωρείται σπαμ και θα προειδοποιείται ανάλογα.

2.13 Όλες οι απαντήσεις πρέπει να περιέχουν τουλάχιστον 3 λέξεις και να είναι εποικοδομητικές για το θέμα συζήτησης. Λιγότερες λέξεις θα θεωρούνται σπαμ και θα προειδοποιούνται.

2.14 Αν αισθάνεστε ότι προειδοποιηθήκατε αδίκως, πρώτα επικοινωνήστε με τον Συντονιστή που σας προειδοποίησε. Μετά αν έχετε ακόμη παράπονο με τον ΥπερΣυντονιστή. Σε ακραίες περιπτώσεις επικοινωνήστε με τον Διαχειριστή του Φόρουμ ο οποίος έχει τον τελευταίο λόγο.

2.15 Σφετερισμός στοιχείων μέλους του προσωπικού (όνομα, avatar, υπογραφή, τρόπος γραφής κλπ.) οδηγεί σε άμεσο αποκλεισμό από το φόρουμ και σε ακραίες περιπτώσεις και από το παιχνίδι.

2.16 Δεν επιτρέπεται να εκπροσωπήσετε αποκλεισμένους και μη χρήστες. Αν το κάνετε θα προειδοποιηθείτε. Μόνη εξαίρεση μπορεί να γίνει για θέματα αποχαιρετισμού (με προηγούμενη άδεια του διαχειριστή).

2.17 Η συζήτηση για αποκλεισμούς και προειδοποιήσεις δεν επιτρέπεται. Επιπλέον προειδοποίηση θα δοθεί αν γίνει κάτι τέτοιο. Συζητήστε για κάτι τέτοιο με τον συντονιστή που αναμίχθηκε ή κάποιον ανώτερο του μέσω Ticket.

2.18 Η δημοσίευση ονόματος παίκτη/ όνομα πόλης/ περιγραφής χαρακτήρα καθώς και οποιοδήποτε στοιχείο της προσωπικής ή διαδυκτιακής του ταυτότητας απαγορεύεται. Ποστ που αφορούν καταγγελίες κατά παικτών ΔΕΝ επιτρέπονται. Για οποιαδήποτε καταγγελία απευθυνθείτε στον αρμόδιο GM μεσω e-mail ή Ticket.

2.19 Απαγορεύεται η αναδημοσίευση προσωπικών συζητήσεων είτε από in game μυνήματα, είτε από ΠΜ, είτε από logs MSN ή IRC ή Tickets. Παράβαση αυτού του κανόνα θα οδηγήσει σε αφαίρεση του μυνήματος και προειδοποίηση του χρήστη.

2.20 Το διπλοποστάρισμα απαγορεύεται σε όλο το φόρουμ.Εξαίρεση : η κατηγορία σπαμ


2.20.1 Το posthunting (το να γράφεις απαντήσεις μόνο κ μόνο για να ανέβει το 'νούμερο' των ποστ ή το 'level' σου) θα δέχεται προειδοποίηση, ή σε ακραίες περιπτώσεις άμεσο αποκλεισμό.

2.20.1 α) Posthunting θεωρείται κ όταν απαντήσεις ξανά, κάτω από την ίδια σου απάντηση, ενώ είσαι ακόμα μέσα στα όρια του να κάνεις 'edit' - μετατροπή του αρχικού πόστ (1 ώρα).

2.20.1 β) Είναι αποδεκτό να απαντήσεις κάτω από το ίδιο σου ποστ, αν αυτό το οποίο γράφεις περιέχει περισσότερους χαρακτήρες/γράμματα από το επιτρεπόμενο όριο. Δεν συνιστάται να γράφονται τόσο μεγάλες απαντήσεις, αλλά αν χρειαστεί και τρίτο ποστ, καλό είναι να ειδοποιηθούν οι υπεύθυνοι Συντονιστές.

2.20.1 γ) Επιτρεπτό να απαντήσεις κάτω από το δικό σου ποστ είναι, επίσης, μόνο αν έχεις ξεχάσει να πεις κάτι σημαντικό και έχει τελειώσει το όριο του χρόνου για μετατροπή. Ο εκάστοτε Συντονιστής έχει κάθε δικαίωμα να προειδοποιήσει αν θεωρήσει ότι παραβιάστηκε ο κανόνας λόγω 'posthunting'.

2.21 Φαινόμενα trolling (ποστ δηλαδή που έχουν ώς στόχο να προκαλέσουν εντάσεις και καβγάδες) θα προειδοποιούνται σε ολόκληρο το φόρουμ.


3. Avatar, υπογραφές και εικόνες

3.1 Οι εικόνες στις υπογραφές δεν επιτρέπεται να υπερβαίνουν τα ακόλουθα μεγέθη:

Πλάτος: 500 pixels
Ύψος: 150 pixels

Το συνολικό μέγεθος datafile να μην ξεπερνάει τα 50KB (51200 bytes).
Επιτρέπεται μία εικόνα ανά υπογραφή.

3.2 Οι υπογραφές δεν μπορούν να έχουν πάνω από 6 γραμμές κειμένου γραμμένου σε κανονική διάσταση (περιλαμβανομένων των κενών γραμμών). Αν έχετε φωτογραφία στην υπογραφή σας, τότε μπορείτε να βάλετε μέχρι 3 γραμμές κειμένου.

3.3 Τα avatar υπόκεινται επίσης στους γενικούς κανόνες που διέπουν το φόρουμ και τις υπογραφές.

3.4 Τα avatar δε μπορούν να υπερβαίνουν τα 100 pixels πλάτος και τα 100 pixels ύψος, και μπορούν να έχουν μέγεθος αρχείου ως 10.000 bytes (10KB).

3.5 Εικόνες μπορούν να προστεθούν σε απαντήσεις αλλά δε πρέπει να υπερβαίνουν τις διαστάσεις:
Πλάτος: 500 pixels
Ύψος: 500 pixels
και μέγεθος αρχείου 200 KB η κάθε μία.

3.6 Οι Συντονιστές μπορούν να απομακρύνουν εικόνες που υπερβαίνουν τα όρια. Δε μπορούν να τοποθετηθούν περισσότερες από πέντε (5) εικόνες σε μια απάντηση

3.6.1 Φωτογραφίες μπορούν να προστεθούν σε ποστ μόνο αν ο χρήστης που θα τις προσθέσει έχει πάρει την έγκριση όλων όσων απεικονίζονται σε αυτές. Σε αντίθετη περίπτωση οι φωτογραφίες ή τα link που οδηγούν σε αυτές θα αφαιρούνται και ο χρήστης που τις παράθεσε θα προειδοποιείται. Η Διαχειριστική Ομάδα , δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των φωτογραφιών, αλλά εναπόκειται στους ίδιους χρήστες να ενημερώσουν αν δεν έχει ληφθεί η έγκρισή τους για τη δημοσίευση.

3.7 Είναι πιθανό να αποκλειστεί κάποιος και από το Φόρουμ και από το παιχνίδι λόγω μιας υπογραφής.

3.8 Λόγω πληροφοριών που πρέπει να δοθούν κάποιες φορές η ομάδα μπορεί να υπερβεί τα όρια της εικόνας ή του κειμένου στην υπογραφή.

---
Το προσωπικό διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει αυτούς τους κανόνες χωρίς ειδοποίηση.

Η χρήση αυτών των κανόνων είναι προνόμιο, όχι δικαίωμα. Οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να πράττουν ότι πιστεύουν ότι είναι καλύτερο για το Φόρουμ.

Και μην ξεχνάτε :
1.Όπου δε πίπτει λόγος,πίπτει ράβδος
2.Τον σεβασμό δεν τον απαιτείς,τον αποκτάς!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://crazyworldtheclan.forumgreek.com
 
Κανόνες Φορουμ
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Metin2GR :: Κανόνες του Φορουμ και ανακοινώσεις :: Κανόνες του Φορουμ-
Μετάβαση σε: